Zařízení & příslušenství
Pstruh se zelenou čočkou
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů šalotky
-
2 plátky anglické slaniny
-
70 gramů mrkve
-
70 gramů pórku
-
200 gramů zelené čočky propláchnuté
-
1 bobkový list, sušený
-
1 snítka čerstvé petržele hladkolisté
-
1 snítka tymiánu, čerstvého
-
2 špetky soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
500 gramů zeleninového vývaru500 gramů vody
-
2 pstruzi (cca 200 gramů každý)
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
31.43 g
Kalorie
1221 kJ /
291 kcal
Tuk
9.15 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
33.75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ryby
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min.
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1hod. 15min.
Věnec z listového těsta s pečenou zeleninou
1hod. 40min.
Polévka z kopřiv
40min.
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1hod.
Lososové rizoto s fenyklem
25min.
Dušené králičí kousky
1hod.
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min.
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.
Králík po sicilsku
1hod. 20min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.